Τα ανθοπωλεία

ανθοπωλεία

Τα ανθοπωλεία της "Power of a Flower" λειτουργούν στις αφίξεις στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στα παλιά λουλουδάδικα της Βουλής.

Δέκα νέες γυναίκες εργάζονται στο κατάστημα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Εκεί, στον πάγκο, πλέκουν τις ανθοδέσμες με λουλούδια από το κτήμα μας και τις παρουσιάζουν στους ταξιδιώτες.

Από τον Νοέμβριο του 2022, συνεχίζοντας την παλιά αθηναϊκή παράδοση, λειτουργούμε ένα από τα 2 εμβληματικά ανθοπωλεία της Βουλής, στο Σύνταγμα, αναβιώνοντας το ιστορικό, χαρούμενο μνημείο της Αθήνας που σφράγισε με χρώμα την ζωή της πρωτεύουσας τόσα χρόνια.

Στόχος και όνειρό μας είναι να σπάσουμε τον πάγο. Να ξεπεράσει η κοινωνία την απαίσια, παρωχημένη αντίληψη, η οποία θέλει τους ανθρώπους με ιδιαιτερότητες κλεισμένους σπίτι τους, άεργους, απομονωμένους, «αόρατους». Εμείς τους θέλουμε δίπλα μας, μαζί μας.
Λεβάντα
Γαρύφαλλο
Ορτανσία
Μέντα
Ευκάλυπτος
Χρυσάνθεμο
Ζέρμπερα
Λεβάντα
Γαρύφαλλο
Ορτανσία
Μέντα
Ευκάλυπτος
Χρυσάνθεμο
Ζέρμπερα
Λεβάντα
Γαρύφαλλο
Ορτανσία
Μέντα
Ευκάλυπτος
Χρυσάνθεμο
Ζέρμπερα
Κάθε μπουκέτο μας φτιάχνεται εδώ, με επιμέλεια και αγάπη.
01/04

Αν θέλετε, αγοράστε ένα από τα μπουκέτα μας, φτιαγμένα με τόση αγάπη από μια ομάδα ανθρώπων που η εργασία τους έχει δώσει ελπίδα, αυτονομία και χαρά για τη ζωή.

Επισκεφτείτε τα κατάστηματά μας, γνωρίστε τα κορίτσια που δουλεύουν εκεί και διαδώστε το μήνυμα της συμπερίληψης!
Τα ανθοπωλεία

Κορωπί

Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, 19004 Σπάτα Αττικής

Σύνταγμα

Πρώην ανθοπωλεία Βουλής, Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας, 10557 Αθήνα