Μια προσπάθεια που ανθίζει

Μια προσπάθεια
που ανθίζει
Φανταζόμαστε έναν κόσμο όπου όλοι έχουμε τις ίδιες ευκαιρίες και πρόσβαση σε μια ζωή γεμάτη χαρά.
01

Γίνε συνδρομητής για 1 χρόνο!

Και θα λαμβάνεις την ανθοδέσμη μας, κάθε εβδομάδα, στον χώρο εργασίας σου ή στο σπίτι! Οι νέοι μας σας την παραδίδουν αυτοπροσώπως.

Το κόστος της συνδρομής είναι 130 ευρώ το μήνα και περιλαμβάνει τέσσερα μπουκέτα κάθε μήνα, ένα κάθε εβδομάδα! Η ετήσια συνδρομή μας βοηθάει να χτίσουμε μια συνεχόμενη παραγωγή λουλουδιών, να προσλαμβάνουμε νέους ανθρώπους και να οργανώνουμε τις δράσεις μας. Με την έναρξη της συνδρομής σας στέλνουμε μαζί και ένα χειροποίητο βάζο.

Για πληροφορίες επικοινώνησε με την
Μαργαρίτα στο mp@flower-power.gr

02

Επισκέψου το ανθοπωλείο μας στο Ελευθέριος Βενιζέλος!

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στις αφίξεις, λειτουργεί το ανθοπωλείο της “Power of a Flower”. Έλα να μας γνωρίσεις! Δέκα νέες γυναίκες της ομάδας μας δουλεύουν στο μαγαζί και θα χαρούν να σε γνωρίσουν! Εκεί, στον πάγκο, παρουσιάζουν στους ταξιδιώτες τα λουλούδια και πλέκουν τις ανθοδέσμες με λουλούδια από το κτήμα μας.

03

Πρόσφερε μέσω της πλατφόρμας crowdfunding!

Γίνετε μέρος της προσπάθειάς μας μέσω αυτού του crowdfunding.

Τον Σεπτέμβριο αρχίσαμε να καλλιεργούμε το νέο μας κτήμα στα Σπάτα. Οι ανάγκες είναι πολλές, από ISO box όπου θα φτιάχνονται οι ανθοδέσμες, φυτά και πολλά μέτρα γεωύφασμα, μέχρι καρέκλες, εργαλεία και άλλα πολλά.

Crowdfunding
04

Διέδωσε το μήνυμα!

Γίνε μέρος του οράματος για μια κοινωνία που μας συμπεριλαμβάνει όλους μέσω των social media.

Προώθησε το μήνυμα! Ναι στη συμπερίληψη! Η κοινωνία και η χαρά είναι για όλους!