Μια προσπάθεια που ανθίζει

Μια προσπάθεια
που ανθίζει
Φανταζόμαστε έναν κόσμο όπου όλοι έχουμε τις ίδιες ευκαιρίες και πρόσβαση σε μια ζωή γεμάτη χαρά.
01

Γίνε συνδρομητής για 1 χρόνο!

Και θα λαμβάνεις την ανθοδέσμη μας, κάθε εβδομάδα, στον χώρο εργασίας σου ή στο σπίτι! Οι νέοι μας σας την παραδίδουν αυτοπροσώπως.

Το κόστος της συνδρομής είναι 140 ευρω τον μήνα + ΦΠΑ = 173.60 ευρω, και περιλαμβάνει τέσσερα μπουκέτα κάθε μήνα, ένα κάθε εβδομάδα! Η ετήσια συνδρομή μας βοηθάει να χτίσουμε μια συνεχόμενη παραγωγή λουλουδιών, να προσλαμβάνουμε νέους ανθρώπους και να οργανώνουμε τις δράσεις μας.

Για πληροφορίες επικοινώνησε με την
Μαργαρίτα στο mp@flower-power.gr
και στο +30 6936543767

02

Επισκέψου το ανθοπωλείο μας στο Ελευθέριος Βενιζέλος!

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στις αφίξεις, λειτουργεί το ανθοπωλείο της “Power of a Flower”. Έλα να μας γνωρίσεις! Δέκα νέες γυναίκες της ομάδας μας δουλεύουν στο μαγαζί και θα χαρούν να σε γνωρίσουν! Εκεί, στον πάγκο, παρουσιάζουν στους ταξιδιώτες τα λουλούδια και πλέκουν τις ανθοδέσμες με λουλούδια από το κτήμα μας.

Τηλέφωνο ανθοπωλείου: +30 210 3532306

03

Πρόσφερε με την δωρεά σου!

Για να προσλάβουμε περισσότερο κόσμο, να καλλιεργήσουμε νέα κτήματα, να συντηρήσουμε το παλιό και να διαδίδουμε το μήνυμα μας μέσω social media, κάθε οικονομική συνεισφορά είναι σημαντική. Γίνε μέρος της προσπάθειάς μας κάνοντας την δωρεά σου στον λογαριασμό:

The Power of a Flower,
ALPHA BANK - IBAN: GR2901401150115002002034190

Παρακαλώ συμπλήρωσε «δωρεά» και το email σου στην αιτιολογία ή ενημερώστε μας στο info@flower-power.gr με τα στοιχεία σας για να εκδώσουμε απόδειξη και να σας ευχαριστήσουμε όπως θα θέλαμε!

04

Διέδωσε το μήνυμα!

Γίνε μέρος του οράματος για μια κοινωνία που μας συμπεριλαμβάνει όλους μέσω των social media.

Προώθησε το μήνυμα! Ναι στη συμπερίληψη! Η κοινωνία και η χαρά είναι για όλους!